Beşiktaş Konya'dan 1 puanla döndü

Beşiktaş, Süper Lig'in 8. haftasında Atiker Konyaspor'la 1-1 berabere kaldı.

Beşiktaş Konya'dan 1 puanla döndü
Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Atiker Konyaspor evinde Beşiktaş'ı konuk etti.

Karşılaşmanın henüz başında sarı kart gören Beşiktaş'ın Hırvat stoperi Vida, 28. dakikada yaptırdığı penaltı sebebiyle ikinci sarı kartı gördü ve oyun dışında kaldı. Penaltıda topun başına geçen Yatabare, ilk yarının skorunu belirledi. 1-0.

Beşiktaş Konya'dan 1 puanla döndü

İkinci yarıya Quaresma yerine Lens'i oyuna alarak başlayan konuk ekip istediği pozisyonları zaman zaman bulsa da ev sahibi Konyaspor kontra ataklarla etkili oldu.

Maçın kırılma anı 52. dakikada yaşandı. Medel'in ceza sahasında rakibini düşürmesiyle, hakem Ümit Öztürk bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. İlk penaltıyı gole çeviren Yatabere, bu defa topu üstten dışarı gönderdi.

Beşiktaş Konya'dan 1 puanla döndü

Bu dakikadan sonra Beşiktaş oyundaki üstünlüğü ele geçirdi. 79. dakikada sahne alan Vagner Love önce beraberliği getirdi, ardından bir dakika sonra sahne alan Lens skoru 2-1'e taşıdı.

Golden sonra oyun üstünlüğü tamamen Atiker Konyaspor'un oldu. Maçın 90. dakikasında Gökhan Gönül topu çizgi üzerinden kornere çıkarırken, kullanılan köşe vuruşunda maçın skorunu Hurtado belirledi. 2-2

.