'Trabzonspor'da Son 10 Yılın Hesapları İncelensin'

Bordomavili kulübün eski başkanı Muharrem Usta: 'Dönemimiz dahil son 10 yılın hesaplarının bağımsız ve saygın bir kurum tarafından incelenmesini öneriyoruz'.

Trabzonspor'un eski başkanlarından Muharrem Usta, döneminde kulübü zarara uğrattığı gerekçesiyle görevdeki Yönetim Kurulu'nun kendisi hakkında başlattığı hukuki girişime ilişkin, kendi dönemleri dahil son 10 yılın hesaplarının bağımsız ve saygın bir kurum tarafından incelenmesi çağrısı yaptı.

Usta, Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun, kendisinin başkanlığı döneminde kulübün zarara uğratıldığı iddiasıyla başlattığı hukuki girişime ilişkin, Twitter'daki hesabı üzerinden ikinci bir açıklama yaptı.

Kulüp yönetiminin girişimi üzerine Twitter hesabından sabah saatlerinde yayınladığı ilk mesajın ardından ikinci bir mesaj yayınlayan Usta, "TS yönetimine açık önerimizdir. Eğer amacınız şeffaflık ise dönemimiz dahil son 10 yılın hesaplarının bağımsız ve saygın bir kurum tarafından incelenmesini öneriyoruz. Hadi buyrun. Hatta, inceleme masrafları dahi tarafımızdan karşılanacaktır." diye çağrıda bulundu.

Usta, kulüp yönetiminin kararının ardından sabah saatlerinde Twitter hesabından yayınladığı ilk mesajda, "Haysiyet cellatları size yazıklar olsun! Siz Trabzonsporlu iseniz ben değilim. Bu yönetimin derdi Trabzonspor değil, benim. Size bu kadar iyi niyete değmezmiş. Mahkemeye gidiyorsanız, ben de gidiyorum o zaman. Size bağış da yok. Şimdi ben de gereğini yapacağım." ifadelerine yer vermişti.

Kaynak: AA