Kütahya'nın Sultanları Yeni Sezona Hazır

Kadınlar Voleybol 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Kütahya Voleybol Spor Kulübü'nün başkanı Erhan Temel, takım olarak yeni sezona hazır olduklarını bildirdi.

Sezon açılışı dolayısıyla Kulüp Başkanı Erhan Temel, antrenörler Fikret Haskan ve Yaşar Gül, istatikçi Emre Yanık, oyuncular Büşra Ceyhan, Tuğba Doğanay, Neslihan Levent, Gözde Yavuz, Asena Kibar, Ayça Dağlı, Gamze Önder, Melike Apaydın, Ayşe Sena Kara, Gülbin Akarsu ve Eda Karaman kentteki bir restoranda bir araya geldi.

Temel, burada yaptığı açıklamada, kentin tek profesyonel voleybol kulübü olduklarını belirterek, sezonun ilk maçının pazar günü saat 15.00'te Ankara Maliye Okulları ile Dumlupınar Spor Salonu'nda oynanacağını söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarını tamamlayıp ilk maçı büyük bir heyecanla beklediklerini dile getiren Temel, "Bu sezon da Kütahya'yı en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edeceğiz. Güzel bir sonuç elde edeceğimize inanıyoruz. Takımımız gerekli hazırlıklarını yaptı, moralimiz çok iyi. Sezonun ilk maçında ve diğer maçlarımızda şehrimizin desteğini bekliyoruz. Tüm sporseverler maçlarımıza davetlidir." diye konuştu.

Kaynak: AA