Galatasaray'da o isimler izlendi

Galatasaray'ın Porto'yla oynadığı karşılaşmada Avrupa'dan birçok takım Rodrigues ve Belhanda'yı izledi.

Galatasaraylı Younes Belhanda ve Garry Rodrigues, Avrupa takımlarının ilgisini çekmeye devam ediyor.

İngiliz ve İspanyol kulüpleri Rodrigues'i, Fransız takımları ise Belhanda'yı izlemek için Porto'ya geldi.

Galatasaray'da o isimler izlendi

AVRUPA TAKIMLARI TAKİPTE

Garry Rodrigues'i izlemek için Portekiz'de bulunan Premier Lig kulüplerinin Newcastle United ve Southampton olduğu ifade edilirken, Villarreal'in de Rodrigues için gözlemci gönderdiği aktarıldı.

3.5 milyon euro karşılığında PAOK'tan transfer edilen Rodrigues, Galatasaray formasını 66 kez giyerken 15 gol 14 asist katkısında bulundu.

Younes Belhanda'yı izlemeye gelen Fransız ekiplerinin ise Nantes ve Nice olduğu belirtildi. Fransız ekiplerinin Belhanda'nın maliyetini çok yüksek buldukları ancak yine de Galatasaray ile anlaşma zemini arayacakları gelen bilgiler arasında.

Belhanda, Galatasaray forması ile 42 maça çıkarken 3 gol 12 asist katkısı yaptı.

Galatasaray'da o isimler izlendi

BEŞİKTAŞ CENK'İ BÖYLE SATMIŞTI

Futbolcuların Şampiyonlar Ligi'nde gösterecekleri performans şüphesiz transfer yapmayı planlayan takımlar için çok önemli bir kıstas.

Sonunda gol atamasalar da Porto savunmasını bir hayli zorlayan G.Saray'ın ileri uç elemanları, kendilerini izleyen scout ekiplerinin beğenisini kazandı.

Hatırlanacağı gibi Beşiktaşi forması giyen Cenk Tosun, Devler Ligi'nde gösterdiği performansla İngiliz ekibi Everton'a rekor bir ücretle transfer olmayı başarmıştı.