Vali Doğanay, ASKF'yi Ziyaret Etti

Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Artvin Valisi Doğanay, Artvin'deki tüm kulüplerle başarılarından ötürü gurur duyduklarını söyledi.

Doğanay, Artvin Amatör Spor Kulüpleri Federasyon (ASKF) Başkanı Sadettin Dağ, Artvin Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanı Faruk Yazgül, Artvin İl Futbol Hakem Kurulu Başkanı Halit Uçar ile ASKF yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Yaklaşık 1,5 saat süren ve Artvin'deki sportif faaliyetlerin görüşüldüğü toplantıda konuşan Doğanay, Artvin'i ve insanlarını çok sevdiğini söyledi.

Böyle bir ilde görev yaptığı için gurur duyduğunu vurgulayan Doğanay, şöyle devam etti:

"2 seneyi aşkın Artvin'de görev yaptım. İşimi her zaman en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Vatandaşlarımın bütün sorunlarını gidermeye çalıştım. Ben sporun bütün dallarını seviyorum. Hiçbir zaman ayırmam. İnsanları kaynaştıran, birlik ve beraberlik sağlayan, dostlukları perçinleştiren spor sahaları ve spor salonlarıdır. Artvin Hopaspor alt ligden profesyonel lige çıktı. Hopa'da oynanan çoğu maçlarına gittim. Yükseltmek için Malatya ve Sivas’a Valilik olarak otobüsler tutarak binlerce seyirci gönderdik. Bu bir dayanışmadır. Birlik ve beraberliktir. Artvin'de basketbol, Arhavi'de voleybol takımları üst liglerde mücadele veriyor. Artvin genelindeki tüm kulüplerimizle başarılarından ötürü gurur duydum."

Doğanay, devlet olarak amatör branşlarda spor yapan kulüplere yardımda bulunduklarını ifade ederek, "Bunlar güzel ve olumlu şeylerdir. Ben Artvin'i çok sevdim. İnsanlarını sevdim. Kültürünü, saygınlığını, birlik ve beraberliğini ve dayanışmayı, doğasını ve bütün güzelliklerini sevdim. Artvin'i unutmam mümkün değil. Ankara'da kapım her zaman açıktır. Tüm Artvin halkına sevgi ve şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Sadettin Dağ ise ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Spor faaliyetlerine ayırmadan destek verdiğiniz için teşekkür ediyorum. 2 sene gibi kısa bir zamanda Artvin spor camiası ve genelinde herkesin gönlünde büyük sevgi ve taht kurdunuz. Artvin ilimizden ayrılmanızdan ötürü üzüntülüyüz. Sizlere bundan sonra sağlıklı bir yaşam ve görevinizde başarılar diliyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA