'Kupada Tur Atlamak İstiyoruz'

Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak: '(Ziraat Türkiye Kupası) Kupada tur atlamak istiyoruz. Pendikspor, Fenerbahçe'ye facia yaşatan bir takım. Sonuçta beni ürküten bir takım'

Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın oynayacakları Pendikspor maçına ilişkin, "Kupada tur atlamak istiyoruz. Pendikspor, Fenerbahçe'ye facia yaşatan bir takım. Sonuçta beni ürküten bir takım." dedi.

Bulak, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın Pendikspor ile oynayacakları maç öncesi kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

Genel olarak oyun anlamında iyi oynayan bir ekip olduklarını ifade eden Bulak, "Kaybettiğimiz maçlara baktığımızda kötü oynayarak kaybettiğimiz maç sayısı çok az. Puan olarak şu anda Balıkesirspor 14. sırada. 9 maçta 10 puanımız var. Yarım kalan Ümraniye maçını kazanırsak 13 puan yaparız." diye konuştu.

Bulak, kupada rakibi küçüksememeleri gerektiğini vurgulayarak, Pendikspor'u da eleyerek daha güçlü takımlarla mücadele etmek istediklerini belirtti.

Rakibi küçümsediklerinde neler olduğunu gördüklerini aktaran Bulak, şunları kaydetti:

"Antalyaspor, Yomraspor'a nerdeyse kaybediyordu. Bursaspor kendi evinde 3. Lig takımına karşı kaybetti. Keza Erzurumspor da öyle. Bunlar alınacak dersler. Kupada tur atlamak istiyoruz. Pendikspor, Fenerbahçe'ye facia yaşatan bir takım. Sonuçta beni ürküten bir takım. Kupada tur atlamak istiyoruz. 2. Lig'den geliyorlar ama orada şampiyonluğa oynayan bir takım. İyi oyuncuları var. Takip ettiğimiz 3-4 oyuncuları var. Bize güçlük çıkartabilirler. Ama biz bu turu geçip bir sonraki turda devam etmek istiyoruz. Erzurumspor'un elenmesi de bizi seribaşı yapacaktır. Buraya en azından bir Süper Lig takımı getirmek veya oynamak istiyoruz. Süper Lig'de her takımla oynarız. Ama kendi grubumuzda oynadığımız takımlarla biraz sorun yaşıyoruz. Çünkü biz iyi pas yapan bir takımız. Her takımı yeneriz ama konsantre olmadığımızda her takım bize güçlük çıkartır."

Kaynak: AA