Kerem Tunçeri Açıklaması '14 Kişilik Nihai Kadro Eleme Maçları Öncesi Açıklanacak'

A Milli Erkek Basketbol Takımı Menajeri Kerem Tunçeri, 24 kişilik aday kadronun FIBA’nın isteği üzerine olduğunu belirterek, "24 kişilik bu kadroda 19 Kasım Pazartesi gününe kadar değişiklik yapma hakkı bulunmaktadır. 14 kişilik nihai kadro eleme maçları öncesi açıklanacak" dedi.

A Milli Erkek Basketbol Takımı Menajeri Kerem Tunçeri, A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın 2019 FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası Elemeleri’ndeki İspanya ve Karadağ maçlarının aday kadrosuna dair açıklama yaptı. Türkiye Basketbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Tunçeri şu ifadeleri kullandı:

"A Milli Erkek Takımımız 2019 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapsamında 29 Kasım’da Ankara’da İspanya ile 2 Aralık’ta da deplasmanda Karadağ ile iki önemli maça çıkacak. Bu karşılaşmalar için prosedür gereği FIBA’nın isteği üzerine kulüplere 24 kişilik aday kadro bilgilendirmesi tarafımızdan yapılmıştır. 24 kişilik bu kadroda 19 Kasım Pazartesi gününe kadar değişiklik yapma hakkı bulunmaktadır. 14 kişilik nihai kadro eleme maçları öncesi açıklanacak ve 26 Kasım Pazartesi günü Ankara’da toplanıp kampa girecektir."

Kaynak: İHA