Marco Aurelio Motta Açıklaması 'Önemli Olan Takım Olabilmek'

Eczacıbaşı VitrA Antrenörü Marco Aurelio Motta, yeni sezon öncesinde yaptığı açıklamada geçen yıla göre daha güçlü olduklarını belirterek, “Önemli olan takım olabilmek” dedi.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve önemli transferlerle kadrosunu güçlendiren Eczacıbaşı VitrA’da Antrenör Marco Aurelio Motta, İHA’ya özel açıklamalar yaptı. Geçen yıla göre daha güçlü olduklarının altını çizen Motta, “Bundan eminim. Yeni mücadele ve yeni şampiyonalara oyuncuları en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. Savaşmaya devam edeceğiz. Bu sene hedefler daha büyük ve rakiplerimiz de daha kuvvetli. Bütün oyuncuları en iyi duruma getirip, onları çok iyi hazırlayıp bütün kulvarlarda kazanmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

“Türkiye, bu ödülle gurur duymalı”

Kulübün, Uluslararası Olimpiyat Komitesi’nden aldığı Kadın ve Spor ödülüyle ilgili de konuşan Motta, “Bu çok gurur verici bir şey. Sadece kulüp için değil, tüm Türk voleybol camiası için, tüm Türk halkı için çok gururu verici bir ödül. Bunun bir parçası olmak da benim için gurur kaynağı” dedi.

Son olarak yeni transferlerle ilgili konuşan başarılı çalıştırıcı, “Ayrı ayrı çok önemli isimler transfer edildi. Lauren, Kim, Gamze ve altyapıdan gelen Merve çok önemli isimler ve takımın bir parçası. Önemli olan beraber mücadele etmek. Takım olamadıktan sonra bütün çabalar boşa gidiyor. Önemli olan takım olmak ve bu şekilde savaşmak” diye konuştu.

Kaynak: İHA