U19 Milli Takımı'nın Hırvatistan Maçları Aday Kadrosu Belli Oldu

U19 Milli Futbol Takımı’nın Hırvatistan ile oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu belli oldu. Kadroda Altınordu’dan 5, Galatasaray’dan 4, Beşiktaş’tan 3 ve Fenerbahçe’den 2 futbolcu yer aldı.

9 ve 11 Ekim 2018 tarihlerinde Zagreb’de Hırvatistan ile iki hazırlık maçı yapacak U19 Milli Takımı’nda aday kadroya davet edilen oyuncular 6 Ekim 2018 Cumartesi günü saat 19.00’da Beykoz-Riva’daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde bir araya gelecek ve çalışmalarını 2 gün burada sürdürecek. Milliler, 8 Ekim 2018 Pazartesi günü maçların oynanacağı Zagreb kentine geçecek.

U19 Milli Takımı’nın Hırvatistan maçları aday kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Kaleciler: Berke Özer (Fenerbahçe), Doğukan Özkan (Beşiktaş)

Defans: Berkehan Biçer (Altınordu), Erdoğan Kaya (Beşiktaş), İsmail Çokçalış (Bursaspor), Muhammet Ömer Çakı (Fenerbahçe), Onur Taha Takır (Altınordu), Şahan Akyüz (Altınordu)

Orta Saha: Abdussamed Karnuçu (Galatasaray), Atalay Babacan (Galatasaray), Behlül Aydın (Trabzonspor), Berkay Görmez (Altınordu), Berkin Taşkın (Altınordu), Erdem Seçgin (Beşiktaş), Recep Gül (Galatasaray), Süleyman Luş (Galatasaray), Umut Güneş (VfB Stuttgart)

Forvet: Burak Temir (1461 Trabzon), Emre Sabri Aydınel (Borussia Dortmund), Ömer Uzun (VfB Bochum)

Genç Milli Takımlar Sorumlusu: Tolunay Kafkas

Teknik Direktör: Şenol Ustaömer

Maç programı ise şöyle:

09.10.2018 - TSİ 16.30 Hırvatistan - Türkiye (Siget Stadyumu, Zagreb)

11.10.2018 - TSİ 16.30 Hırvatistan - Türkiye (Ivanic Grad Stadyumu, Zagreb)

Kaynak: İHA