Şanlıurfaspor Tesislerinin Elektriği Kesildi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Şanlıurfaspor'un geçmiş dönemdeki borcu nedeniyle kulüp tesislerinin elektriği kesildi Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Emin Yetim: 'Kulübümüzün 16 aydır ödenemeyen 219 bin lira borcu nedeniyle elektrikleri kesildi. Maddi sıkıntıların giderilmemesi durumunda takımımız dağılmak zorunda kalabilir'

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Şanlıurfaspor'un, 16 aylık borcu nedeniyle kulüp tesislerinin elektriği kesildi.

GAP Vadisi Tesisleri'ne gelen elektrik dağıtım şirketi yetkilileri, kulübün borcundan dolayı tesislerin elektriğini kesti. Tesislerde bulunan kulüp çalışanları ile güvenlik görevlilerinin ise karanlıkta kalınca antrenman sahasının yanında ışıldak eşliğinde oturmaya başladı.

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Emin Yetim, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın mali borçlar nedeniyle zor günler geçirdiğini söyledi.

Şanlıurfaspor'un borcunun yaklaşık 40 milyon lira olduğunu vurgulayan Yetim, şöyle konuştu:

"Kulübümüzün 16 aydır ödenemeyen 219 bin lira borcu nedeniyle elektrikleri kesildi. Maddi sıkıntıların giderilmemesi durumunda takımımız dağılmak zorunda kalabilir. Dün takımın alacaklarından dolayı peşinatlarını ve primlerini alamayan futbolcular antrenmana çıkmadılar. Futbolcular kendi açısından haklı. Çoğu futbolcularımız peşinatlarını bile alamadı. Yine bütün futbolcularımızın primleri içeride en azından futbolcularımız primleriyle desteklense bu kadar sorun da olmazdı. Yaklaşık kulübümüzün 40 milyon borcu vardır. Bu borçlar eskiden gelen borçlardır. Eğer sorunlar çözülmese takım bu haftaki deplasman maçı olan Bugsaşspor karşına çıkmayacaktır."

Kaynak: AA