'Samsunspor İyi Yolda'

Teknik direktör Taner Taşkın: 'Çok mükemmel bir oyun oynamıyoruz ama her geçen hafta iyiye giden bir Samsunspor var'.

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Taner Taşkın, "Çok mükemmel bir oyun oynamıyoruz ama her geçen hafta iyiye giden bir Samsunspor var." dedi.

Taşkın, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, üst üstte alınan 2 galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Takımın her geçen hafta iyiye giden bir oyun ortaya koyduğunu belirten Taner Taşkın, “Yeni bir takım olduğumuz için her hafta üzerine koyarak gidecek bir takım karşınıza çıkacak. Geriye doğru giden değil, hep yukarıya doğru hem oyun olarak hem de skor olarak yükselen bir takım oluyoruz. Takım olma süreci gerçekten ciddi ve zaman isteyen bir süreç. Bu takımda yavaş yavaş hem bizim istediklerimize cevap veriyor hem de ben onları iyi tanımaya başladım." ifadesini kullandı.

Takıma oyun felsefesini de oturtmaya başladıklarını aktaran Taşkın, "Son 2 maçta sahada istekli olan, kazanma arzusu olan ve coşkusu yüksek olan bir Samsunspor görüyoruz. Bu bizi umutlandırıyor. Ankara Demirspor maçında mükemmel bir Samsunspor yoktu ama iyi bir Samsunspor vardı. Baktığımız zaman 4 veya 5 tane oyuncumuzun iyi oyunu ile kazanmış olduğumuz bir maç oldu. 5 veya 6 tane oyuncumuz vasat oynasa bile bu tür rakipleri yenebiliyoruz. Daha dişli rakiplere karşı en az 7 tane oyuncumuzun iyi seviyede oynaması gerekiyor ki galip gelelim. Çok mükemmel bir oyun oynamıyoruz ama her geçen hafta iyiye giden bir Samsunspor var." şeklinde konuştu.

Deplasmanda oynayacakları İnegölspor maçına da değinen Taşkın, şunları kaydetti:

"Her takım Samsunspor’a karşı çok özel hazırlanıyor. Samsunspor bu ligin büyük takımı. O yüzden bize hazırlanmak çok zor değil. İnegölspor takımı da sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan bu liglerde de söz sahibi olan bir takım. Kolay bir maç olmayacaktır. Ama biz her deplasmandan ve içeriden puan ve puanlar almaya çalışacağız.”

Kaynak: AA