Okan Dernek Açıklaması 'Herkesin Hayal Kurduğu Takımda Oynuyorum'

Yılport Samsunspor’un başarılı orta saha oyuncusu Okan Dernek, her futbolcunun hayalinin Samsunspor’da top oynamak olduğunu belirterek, bu takımda olmaktan gurur duyduğunu söyledi.

Kendi performansının gün geçtikçe arttığını belirten başarılı orta saha oyuncusu Okan Dernek, “Önümüzdeki 2 maçı da kazandık. Sancaktepe Belediyespor mağlubiyetinden sonra aldığımız 2 galibiyet bizi çok motive etti. İnşallah bunu aynı şekilde devam ettirmeye çalışacağız. Önümüzde güzel bir süreç var. Fikstür olarak da avantajlıyız. Önümüzdeki maçlara daha iyi bir şekilde çıkacağız. Takım yavaş yavaş oturdu ve daha iyi işler başaracağımıza inanıyorum” dedi.

TFF 2. Lig’de deplasmanların zor olduğunu ifade eden Okan Dernek, “Deplasmanlar ikinci ligde zor oluyor. Takımlar Samsunspor’a karşı kapalı oynuyor. Biz daha çok baskılı oynadığımız için rakipler bize karşı kapanmaya çalışıyorlar yani birinci ve ikinci bölgede oynuyorlar. Onun için bu ligde her deplasman zor. Deplasmanlardan puan veya puanlar çıkarmak istiyoruz. İnşallah bunu da başaracağız” diye konuştu.

Her futbolcunun hayalinin Samsunspor’da top oynamak olduğunu belirten Okan Dernek, “Çoğu futbolcunun hayali Samsunspor’da top oynamak. Herkes bu takımda oynamak ister. Biz de bu takımın bir parçası olduğumuz için gurur duyuyoruz. Burası çok büyük ve farklı bir camia. Ayrıca muhteşem bir taraftarımız var. Bizi desteklemeye devam etsinler. Bizde Allah’ın izni ile bunun karşılığını vermeye çalışıyoruz. Onları üzmek istemiyoruz. Bizde başarılı olmak istiyoruz. Allah’ın izni ile bu başarı gelecek” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA