Fenerbahçe yönetiminin hoca adayları

Cocu ile yolları ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe yönetimi, Arsene Wenger, Ersun Yanal, Aykut Kocaman ve adı sır gibi saklanan 2 yabancı hocayla görüşüyor.

Fenerbahçe yönetiminin hoca adayları
Fenerbahçe Yönetimi dün yaptığı toplantıda kötü gidişi masaya yatırdı, alınması gereken önlemleri tartıştı. Başkan Ali Koç öncelikle tüm yönetici arkadaşlarının takımla ilgili düşüncelerini öğrendi.

Teknik direktör Phillip Cocu'nun şu ana kadar beklentilerin çok altında kaldığı görüşü ön plana çıkarken, bazı yöneticiler yerine gelecek ismin kesinlikle yabancı olması gerektiğini vurguladı.

Koç'un toplantıda Trnava ve Başakşehir maçları öncesi adım atmanın yanlış olacağını belirttiği, bu iki karşılaşmadaki görüntüye göre milli maçlar için verilecek arada gerekli operasyonları yapabileceklerini söylediği öğrenildi.

ARSENE WENGER


Adaylardan biri, Arsenal'den ayrıldıktan sonra bir takım çalıştırmayan Arsene Wenger.

Fenerbahçe yönetiminin hoca adayları

ERSUN YANAL


Sarı-lacivertli taraftarların takımın başında görmeyi en çok istediği isim ise Ersun Yanal. Şu an boşta olan tecrübeli teknik adam, yeniden F.Bahçe'ye dönmek istiyor.

Fenerbahçe yönetiminin hoca adayları

AYKUT KOCAMAN


Ali Koç ve yönetiminin düşündüğü bir diğer teknik adam ise Aykut Kocaman. Sezon başında Koç tarafından görevine son verilen Kocaman'ın 'İhtiyaç olması halinde geri dönerim' dediği öğrenildi.

Fenerbahçe yönetiminin hoca adayları

2 YABANCI HOCA DAHA VAR


Diğer taraftan Kralspor'un edindiği bilgiye göre, sarı-lacivertli yönetim adı sır gibi saklanan bir İtalyan bir de Alman hocayla görüşüyor.

Yönetimin kısa süre içerisinde yeni hocayı açıklaması bekleniyor.