Kayseri Ve Mersin Havalı Silahlar Kategorisinde Kardeş Şehir Oldu

Türkiye Avcılık ve Atıcılık Federasyonu ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 29 Ekim Havalı Silahlar Cumhuriyet Kupası turnuvası yapıldı. Turnuvada, Kayseri ve İçel halı silahlar kategorisinde kardeş şehir oldu.

Kayseri 2’nci Ana Bakım Merkez Komutanlığı ‘İlk Hedef Akdeniz’ poligonunda, 2’nci Ana Bakım Fabrika Müdürü Albay Tayfun Türkoğlu’nun ev sahipliğinde yapılan turnuvaya Vali Yardımcısı Zekeriya Güney, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Türkiye Avcılık ve Atıcılık Federasyonu Başhakemi Ertuğrul Toprak, Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin ve öğrencilerin velileri katıldı.

turnuva, İçel Akdeniz Spor Kulübünden 15, Kayseri’den 24 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi.

Final maçlarıyla beraber Kayserili sporcular 6 altın madalya alarak birinci oldu. Turnuvada madalya alan sporcular 21-25 Kasım’da düzenlenecek olan İçel Türkiye Kupasına katılacak.

Ayrıca, Kayseri- İçel şehirleri bu turnuva ile beraber havalı silahlar kategorisinde kardeş şehir ilan edildi.

Madalya alan sporcuların isimler şu şekilde:

Büyük Bayanlarda Sevda Şeker, Genç Erkeklerde Kemal Ata Türkoğlu, Yıldız Bayanlarda Zehra Koçak, Yıldız Erkekler de Uygar Şahin, Minik Bayanlarda Hasret Nur Korkut,Minik Erkelerde Mert Şenol Balcı.

Kaynak: İHA