Hüseyin Kalpar Açıklaması 'İnşallah Kısa Zaman İçerisinde Bu Takımı Daha İyi Yerlere Getirebiliriz'

Giresunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Balıkesirspor Baltok maçı sonrası yaptığı açıklamada, "İnşallah kısa zaman içerisinde bu takımı daha iyi yerlere getirebiliriz" dedi.

Giresunspor, Spor Toto 1. Lig’in 10. haftasında sahasında Balıkesir Baltok ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından Giresunspor’un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Giresunspor başında ilk iç saha maçı olduğunu belirten Kaplar, “Benimle beraber kendi sahamızda ilk maçımız. Bu maça çok daha arzulu, istekli ve hırslı başlamamız gerekiyordu, bunu da gerçekleştirdik. Savunma anlayışında çok büyük bir sıkıntı yaşamadık. Çünkü oyuncularım gerçekten çok daha fazlasını vermeye çalıştı. Fakat ofansif oyunda etkili olamadık. Yakalamış olduğumuz pozisyonlar da var ve bunları gole çeviremeyince galip gelme şansın ortadan kalkıyor. Bugün galibiyeti hak eden takım aslında bizdik ama gol olmayınca galibiyete uzanamadık” dedi.

Hiçbir şekilde bahanelerin olmadığını ifade eden Kalpar, “Oyuncularımı arzu ve isteklerinden dolayı kutlamak istiyorum. Bu kadar eksiklerle uğraşıyoruz ama bizim için bahane etmek yok. Benim hayatımda zaten bahanem olmadı. Şimdi oynayan oyuncu, daha önce oynayan oyuncular kadar verim verdi. İnşallah kısa zaman içerisinde çok fazla uzatmadan bu takımı daha iyi yerlere getirebiliriz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA