Başkan Aydın Yeniden Avrupa INAS Yönetiminde

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSFED) Başkanı Birol Aydın, Avrupa Uluslararası Zihinsel Engelliler Spor Federasyonu (INAS) Yönetim Kurulu'na yeniden seçildi Başkan Aydın:'Özel sporcular ailesi olarak hedefimiz sadece ülke genelinde değil, Avrupa ve dünya arenalarında özel sporcularımızı en iyi şekilde temsil etmek'.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TÖSSFED) Başkanı Birol Aydın, Porto'daki yönetim kurulu seçimlerinde yeniden Avrupa Uluslararası Zihinsel Engelliler Spor Federasyonu (INAS) Yönetim Kurulu'na seçildi.

TÖSSFED'den yapılan açıklamada, Porto'daki yönetim kurulu seçimlerinde Birol Aydın’a Avrupa ülkelerinden tam destek geldiği bildirildi.

Yönetim kuruluna yeniden seçilen Aydın yaptığı açıklamada, başarının ülke ve camiaya hayırlı olmasını dileyerek, "Özel sporcular ailesi olarak hedefimiz sadece ülke genelinde değil, Avrupa ve dünya arenalarında özel sporcularımızı en iyi şekilde temsil etmek." ifadelerini kullandı.

Dünya ve Avrupa INAS Başkanları ile Yönetim Kurulları'na Türkiye'den övgüyle bahsettikleri için teşekkür eden başkan Aydın, "Şahsım ve bu davaya kalben inanmış yol arkadaşlarımızla hedefimiz daima yüksek olacaktır. Dualarını esirgemeyen özel sporcular ailemize şükranlarımı sunuyorum." diyerek görüşlerini paylaştı.

Kaynak: AA