Sevil Zeynep Becan Açıklaması 'Futbolda Olmamız Gereken Yerde Değiliz'

Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri Sevil Zeynep Becan, futbolda olmaları gereken yerde olmadıklarını ve bundan üzüntü duyduklarını söyledi.

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda konuşan sarı-lacivertli kulübün genel sekreteri Sevil Zeynep Becan yarınlara umutla bakabilmek için kilit noktanın sabır olduğunu söyleyerek, “Kongre üyelerimizin en üst makamları temsil eden sizlerin nezdinde tüm camiadan ricamız sabır ve anlayışla desteklerinin devam etmesi” ifadelerini kullandı.

“Futbolda olmamız gereken yerde değiliz”

Futbolda olması gereken yerde olmadıklarını belirten Becan, “Olmamız gerekenin çok uzağında bulunmamızın üzüntüsünü yaşıyoruz. Üst üste 4. kez Euroleague’de final four oynayan ve kupayı müzemize getiren basketbol takımımız bu sezona merhaba dedi.

Takımımız bu sezon oynadığı 4 Euroleague karşılaşmasından 3 galibiyet ve ligden de 3 galibiyetle ayrılmayı başardı. Erkek basketbol takımımızın sporcusu Tylor Ennis Büyükçekmece Basketbol karşısında yaşadığı sakatlık sonrası bir operasyon geçirdi. Bunu yakından takip ediyor ve sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz. Bu sakatlık ardından ekibimiz Erick Green’i kadromuza kattı. Kendisine hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz” dedi.



“Biz bu süreci Fenerbahçe Kumpası olarak adlandırıyoruz”

Fenerbahçe Kumpası olarak adlandırdığımız ve 107 sanıklı yargıdaki gelişmeleri son durumları aktaran Becan, “2017 yılının şubat ayında başlayan kumpasta 7 duruşma tamamlandı. Bizler bugüne kadar ana dava kapsamında avukat ekiplerimizde hazır bulunduk. Fiziki takiplerde yetki aşımları yapılmış. Savcıdan izin almadan takipler yapılmış. Sadece bunlar bile eski yöneticilerimize ve Fenerbahçe’ye kumpas olduğunun en büyük kanıtıdır. Bir sonraki duruşma 14 ocakta yapılacak ve ekibimiz takip etmeye devam edecek. Biz bu davaların sonuna kadar arkasındayız ve peşini bırakmayacağız. Yargıtay da bekleyen dosyamızın neden beklediğini anlamakta güçlük çekiyoruz. Biz bu dosyanın da bir an önce karara bağlanmasını bekliyor ve takip ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA