'Giresun'dan Galibiyetle Döneceğiz'

Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak:'Giresunspor, bildiğimiz bir takım'.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor Baltok'un teknik direktörü Giray Bulak, 10. haftada konuk olacakları Giresunspor karşısında iyi bir sonuç alacaklarına inandığını söyledi.

Giray Bulak, düzenlediği basın toplantısında, son maçlarında Boluspor'a mağlup olduklarını hatırlatıp, Giresunspor'u yenerek, kötü gidişe dur demek istediklerini aktardı.

Ligde Osmanlıspor ve Tetiş Yapı Elazığspor maçları haricinde oynadıkları oyundan memnun olduğunu dile getiren Bulak, şunları söyledi:

"Geçen yıl Abdulkadir ve Otoo gol krallığına oynuyordu. Aynı futbolcularla oynuyoruz ama şimdi vuruyorlar girmiyor. Biz daha evimizde taraftarımızla maç yapamadık. Bir maç oynadık, o da yarım kaldı. Şu maçta 15 bin seyircimiz olsaydı da nasıl oynadığımızı tüm taraftarımızı görseydi. Tüm kamuoyu, oyunumuzdan memnun."

Bulak, ligde kötü pozisyonda olduklarını dile getirerek, "Bu ligde 2-3 maç kaybeden Balıkesirspor Baltok'un, 2-3 maç kazanınca da nerelere gelebileceğini biliyoruz. O yüzden inançlı olmak, takıma güvenmek durumundayız. İki hafta deplasmanda oynayacağız. Arada da bir kupa maçına evimizde çıkacağız. Biz bu 3 maçı da kazanmaya talibiz. Giresunspor bildiğimiz bir takım. Neler yapabileceklerini biliyoruz. Çalışmalarımız iyi gidiyor. Oyuncular da istekli ve arzulu. Giresun'dan galibiyetle döneceğiz. Buna inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA