Evlilik Teklifini Domaniç Dağları'nda Yaptı

Bursa Ayak İzi Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri, Domaniç Dağları’nda sürprizle karşılaştı. Üyelerden Serkan Salman, Domaniç Dağlarında tanıştığı Songül Yiğit’e sürpriz bir şekilde evlilik teklifinde bulundu. Kısa süreli şokun ardından evlenme teklifini kabul eden Songül Yiğit ile Serkan Salman düğünlerini de Domaniç dağlarında kamp alanında yapmaya karar verdiler.

Üç yıldar arkadaş olan banka Memuru Serkan Salman ile hemşire Songül Yiğit, 3 yıl önce Bursa Ayak İzi Kulübünün Domaniç Dağlarında Yürüyüş organizasyonunda tanışmışlardı. Kulübün Domaniç Dağlarında Sonbahar yürüyüşünde sevgilisine arkadaşları ile bir sürpriz hazırlayan Serkan Salman ormanın derinliklerinde kız arkadaşının gözlerini kapattırarak önünde diz çöküp, "Benimle Evlenir misin?" dedi.

Kısa süreli şok yaşayan Songül Yiğit evlilik teklifini hiç düşünmeden kabul etti. Doğa tutkunu gençler, düğünlerini de doğanın merkezinde Domaniç Dağlarında kamp çadırlarında yapmak istiyorlar.

Bursa Ayak İzi Dağcılık ve Doğa sporları Kulübü Başkan Ferdağ Kale, Yardımcısı Hamdi Alkan Yönetim Kurulu üyeleri Necmettin Albayrak, İbrahim Tırpan, Tülay Bozdağ, Nezahat Bursalıoğlu ve Hatice Kabar tarafından kuruldu. 150’yi geçen üye sayısı ile kulüp her hafta bir doğa yürüyüşü yaparak etkinliğini sürdürüyor.

Doğa sevdalılarından oluşan ve 65 lisanslı dağcısı olan kulüp üyeleri doktorlar, avukatlar, hemşireler, öğretmenler ve iş adamlarından oluşuyor.

İlk Doğa yürüyüşüne Bursa Uludağ’dan başlayan kulüp, her hafta Bursa ve komşu illerin doğal ortamlarını dolaşıyorlar.(TY-EFE)

Kaynak: İHA