Başkan Türel'den Taraftarlara Birlik Çağrısı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor taraftar grupları 07 Gençlik ve Grup 1966 tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.

Konyaaltı ilçesindeki bir restoranda düzenlenen toplantıda konuşan Türel, Antalyaspor’u gelecekte güzel günlerin beklediğini söyledi. Türel, Antalyaspor'un uyumlu bir kadrosu bulunduğunu ve bu kadroyla başarı beklediklerini ifade etti.

Antalyaspor tribünleriyle 7-8 yaşlarında babası sayesinde tanıştığını anlatan Türel, "Biz doğuştan Antalyaspor'luyuz. Antalyaspor'un bu taraftarı olduğu sürece Orhan Okulu bile Antalyaspor'un sırtını yere getiremez. Antalya tribünleri, her şartta takıma destek olmayı başaran nadir tribünlerdendir." dedi.

Toplantıda gençliğinde taraftarlarla gittiği deplasman anılarını anlatan Türel, taraftarlarla da karşılıklı tezahüratta bulundu.

Toplantıya Türel'in yanısıra Antalyaspor taraftarı Başpehlivan Orhan Okulu da katıldı.

Gecede Antalyaspor'lu futbolcular tarafından imzalanan takım forması da açık artırma usulüyle satıldı. Turizmci Tolga Cömertoğlu'nun satın aldığı formadan elde edilen gelir, çocuk yuvasına bağışlandı.

Kaynak: AA