Hatayspor'da Elazığspor Maçı Hazırlıkları

Teknik direktör İlhan Palut: 'Her maça ciddi şekilde hazırlanmak zorundayız'.

Hatayspor, Spor Toto 1. Lig'in 10. haftasında deplasmanda oynayacağı Tetiş Yapı Elazığspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Osman Çalgın Tesisleri'nde teknik direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, ısınma hareketleri, istasyon çalışmaları ve çift kale maç yapıldı.

İlhan Palut, idmanda gazetecilere yaptığı açıklamada, cumartesi günü deplasmanda Tetiş Yapı Elazığspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarını 2 gündür sürdürdüklerini belirtti.

Gol yollarında sıkıntılarının devam ettiğini ifade eden Palut, bunu aşmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Palut, Tetiş Yapı Elazığspor'un önemli bir rakip olduğunun altını çizerek, "Rakibimiz gol yiyene kadar son derece dirençli ve iyi oynayan bir ekip. Gol yedikten sonra biraz motivasyonu düşen bir takım ama dün Adana Demirspor deplasmanından üç puanla döndüler. Her maça ciddi şekilde hazırlanmak zorundayız. Elazığspor'da bu ligde sürekli oynayan oyuncular var. Bunun yanı sıra genç oyunculara da sahipler. Bunun bilinciyle hazırlıklarımızı sürdürüyoruz." diye konuştu.

Defans oyuncusu Sadi Karaduman da güzel bir galibiyet alarak yollarına devam etmek istediklerini vurgulayarak, "Son dört maçtır hem içeride hem dışarıda kaybetmiyoruz. Bu ligde her maçı almak kolay değil, zor rakiplerle oynuyoruz. Elazığspor da zor günler geçiriyor ama biz de oradan mutlak üç puanla dönmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA