Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası

Türkiye Hava Sporları Federasyonu (THSF) ve Nilüfer Belediyesi tarafından organize edilen Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası 3. Etap Yarışması'nda, İnegöl Belediyesi Dostum takımı milli sporcusu ve hava sporları hocası İbrahim Dinçer genel klasmanda birinci oldu.



Nilüfer Belediyesi Fadıllı Havacılık Tesisleri'nde 19-21 Ekim tarihlerinde düzenlenen yarışmada, Dinçer genel klasmanda birinci oldu.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, yaptığı açıklamada, her geçen gün adından daha fazla söz ettirmeye başlayan Doğa Sporları ve Turizm Merkezinin (Dostum) alternatif doğa sporlarının çekim merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyledi.

Dostum'un bünyesindeki sporcularla katılım gösterilen yarışlarda elde ettiği başarılı sonuçların dikkati çektiğini belirten Taban, "Sporcuların elde ettiği başarılar hem İnegöl'ün hem de Dostum adının duyurulması adına da önemli. Son olarak Nilüfer ilçesinde gerçekleştirilen Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası 3. Etap Yarışmasında Dostum takımı milli sporcusu ve hava sporları hocası İbrahim Dinçer'in genel klasmanda birinci elde etti ve bu birincilik bizleri ziyadesiyle mutlu etti." açıklamasında bulundu.

İnegöl'ün yamaç paraşütü konusunda önemli değerlere sahip olduğunu vurgulayan Taban, "Doğa sporlarının yeni çekim merkezi Dostum ile daha güzel işler yapacağımıza yürekten inanıyorum. Dinçer'i elde ettiği birincilikten dolayı tebrik ediyor, başarılarının bundan sonrada artarak devam etmesini temenni ediyorum." dedi.

Kaynak: AA