Amed Sportif Faaliyetler'de Yönetim Görev Dağılımı Yaptı

TFF 2. Lig Beyaz Grup Takımlarından Amed Sportif Faaliyetlerin önceki gün gerçekleştirdiği seçimli olağanüstü kongresinde göreve gelen Ali Karakaş başkanlığındaki yönetim görev dağılımını gerçekleştirdi.

Dün kulüp tesislerinde gerçekleşen toplantıda Ali Karakaş başkanlığında 4 başkan yardımcısı 1’de as başkan seçildi. Amed Sportif Faaliyetler’in yeni yönetimi şöyle:

Başkan Ali Karakaş, As Başkan Aziz Elaldı, Başkan Yardımcıları Ercan Girişen, Baran Durmaz, Veysi Üçdağ ve Sevim Vural, Genel Sekreter Bülent Oğuz, Muhasip üyeler Sevim Vural ve Bülent Oğuz, Futbol Şube Sorumluları Nedim Şimşek ve Selahattin Yıldırım, Tesisler Sorumlusu Şeyhmus Sagun ve Veysi Üçdağ, Altyapı Sorumlusu Adnan Zengin, Kadın Takım Sorumluları Besra Ekinci, Hediye Atay ve Osman Ocaklık, Halkla İlişkiler Bişar Duran, Veysi Üçdağ ve Baran Durmaz, Basın Sözcüsü Mirza Tanaman, AR-GE Sorumluları Osman Ocaklık ve Abidin Kakdaş, Salon Sporları Sorumluları Enver Aytekin ve Hediye Atay, Kurumsal İletişim Veysi Üçdağ ve Baran Durmaz, Taraftarlar Sorumluları Baran Durmaz ve Veysi Üçdağ, Hukuk İşleri Keziban Yılmaz ve Enver Aytekin.

Kaynak: İHA