Cocu: Oyuncular sorumluluk almıyor

Phillip Cocu, Rize mağlubiyeti dönüşü uçakta Ali Koç'la görüştü. Hollandalı hoca başarısızlığın sorumlusu olarak oyuncuları gösterdi.

Fenerbahçe'nin kötü gidişatı Rize deplasmanında da sürdü. 3-0 kaybedilen maçın ardından Cocu'nun gönderilmesi gerektiği ifade edilirken, Hollandalı hoca sorunun oyuncularda olduğunu ifade etti.

COCU'YA GÖRE SORUN FUTBOLCULARDA

Fenerbahçe'de kötü gidişe dur diyemeyen Cocu artık veda için gün sayıyor. Hollandalı teknik adamın dönüş yolculuğunda futbolcularla hiç konuşmadığı öğrenildi.

Takvim'in haberine göre, Başkan Ali Koç dönüş uçağında, hedefteki isimler Phillip Cocu ve Damien Comolli'yi sorguya çekti. Alınan bilgilere göre Cocu tüm suçu futbolcuların üzerine attı.

Cocu: Oyuncular sorumluluk almıyor

Takımda birçok ismin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmediğini söyleyen Hollandalı hoca, 'Futbolcular sahada verilen taktiği yerine getirmezse, teknik adamın yapacağı bir şey kalmaz' dedi.

Öte yandan sportif direktör Comolli'nin ise Başkan Koç'tan zaman istediği öğrenildi. Comolli, 'Aldığımız isimler çok kaliteli. Ancak adaptasyon sorunları var. Bu takıma inanıyorum' diye konuştu..