'Önemli Bir Maç Oynayacağız'

Spor Toto 1.ligde mücadele eden Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak, cumartesi günü oynanacak Boluspor maçının çok önemli olduğunu söyledi.

Kulüp tesislerinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Bulak, geçtiğimiz hafta Adanaspor karşısında beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını ifade ederek, zorlu Boluspor maçından üç puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Bulak, konsantre oldukları zaman yenemeyecekleri takım olmadığını aktararak, şunları dile getirdi:

"Bu hafta Boluspor maçımız var. Önemli bir maç, ligin ikincisi. Bizim konsantre olduğumuzda yenemeyeceğimiz takım yok. İyi bir takıma karşı evimizde oynayacağız. Geçen yıl evimizde kaybetmiştik. Bu yıl böyle olmayacak. Biz oyuncularımızla yaptığımız toplantılarda ve teknik toplantılarda neler yapabileceğimizi ve rakibe nasıl düşüşler yaşatabileceğimiz üzerine konuşuyoruz. Boluspor 3-4 yıldır yapılanma içinde olan bir takım. Yaptıkları yatırımlarla doğru işler yapıyorlar. İyi bir hocaları ve iyi bir kadroları var. Futbol kültürü olan bir şehir. Ama biz de burada kazanarak onları evlerine eli boş uğurlamak istiyoruz."

Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Pendikspor ile eşleştiklerini söyleyen Bulak, 5. tura çıkarak daha farklı takımlarla mücadele etmek istediklerini vurguladı.

Kaynak: AA