'Biz Şampiyonluğu İstiyoruz'

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın: 'Oyunumuz olgunlaşmaya başladı. Herkesin ayakları sağlam basmaya başladı. Biz şampiyonluğu oyuncu grubu olarak istiyoruz'

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un teknik direktörü Taner Taşkın, takımda oyunun olgunlaştığını, oyuncuların ayaklarını yere sağlam basmaya başladığını ve şampiyonluğu istediklerini söyledi.

Taşkın, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, üst üstte alınan dört galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Ligde son olarak Gaziantepspor'u 2-0 yendikleri için mutlu olduklarını belirten Taşkın, "Ligde 4 maçlık serimiz devam ediyor. Bu maçı bitirdik şimdi Bodrumspor maçına en ciddi şekilde hazırlanacağız. Bizim için final niteliğinde iki maçımız var. Bunlarla arka arkaya oynayacağız. İnşallah bu maçlardan da yüzümüzün akıyla çıkacağımıza inanıyorum." dedi.

Taşkın, Bodrumspor ile zor bir maç oynayacaklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Rakibimiz de yeni kurulmuş bir takım. Yarın orada bir ter antrenmanı yapacağız. Bu yapılan suni çim, eski suni çimler gibi değil, çime yakın bir maddesi var. Bunlar bizler açısından zor, rakiplerimiz açısından da zor durum. Çünkü onlar da bizler gibi üst liglerin oyuncusuyla bu liglerin oyuncusunu karıştırdılar. Çıkacağız oynayacağız. Bizim hedefimiz var. Zor bir deplasman olacak. Hiçbir baskıya gelmeden oyunumuzu oynayıp puan ya da puanlarla döneceğimizi umut ediyorum."

Oyuncularla birlikte şampiyonluğu istediklerini dile getiren Taşkın, şöyle devam etti:

"Oyunumuz olgunlaşmaya başladı. Herkesin ayakları sağlam basmaya başladı. Biz şampiyonluğu oyuncu grubu olarak istiyoruz. Bunun için de her rakibin bize bilenerek çıkacağını biliyoruz. Bunun için de oyuna iyi başlayıp, gol bulmak istiyoruz. Üstünlüğümüzü belli edeceğimiz yer fizik gücümüzdür. Oyunsal oyarak iyi duruma geldik, pas yüzdemiz arttı. Gaziantepspor maçına baktığımız zaman oyunun 90 dakikasının 80 dakikasında oyun hakimiyetinin bizde kaldığını gördük."

Öte yandan Yılport Samsunspor, Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağı Bodrumspor hazırlıklarına başladı.

Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Taner Taşkın yönetiminde yapılan antrenmanda oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 çalışma ve çift kale maçın ardından sona erdi.

Antrenmana sakatlığı bulunan kaptan Ercan Yazıcı katılmazken, kaleci Furkan Köse, Bahattin Köse ve Oğuz Gürbulak salonda çalıştı.

Kaynak: AA