Türkiye Trial Şampiyonası Sona Erdi

Beşinci ayak yarışlarıyla tamamlanan organizasyonda, 'Teleferik OffRoad' birinci, 'AVC Osmanlı' ikinci, 'Nascar Jeep' üçüncü oldu.

Türkiye Trial Şampiyonası, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ve Düzce Otomobil Sporları ve Offroad Derneği (DOSOD) iş birliğiyle düzenlenen 5. ayak yarışlarıyla sona erdi.

Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi'nde koşulan yarışlarda, sezon boyunca dereceye giren ve puanlama sıralamasında birbirine en yakın olan 4 takıma ait 8 araçtaki 16 sporcu, sezonun şampiyonu olabilmek için ter döktü.

TOSFED İl Temsilcisi Beytullah Özenir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Trial Şampiyonu'nun belirlendiği günü heyecanla ve mutlulukla yaşadıklarını söyledi.

Sporseverlerin organizasyona büyük ilgi gösterdiğini belirten Özenir, Düzce'deki Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi'nin Türkiye'nin en iyi trial pistlerinden biri olduğunu kaydetti.

Yarışlarda kaygı verici bir kaza yaşanmadığını aktaran Özenir, "Katılım güzel, aktivasyon güzel. Her şey çok güzel." ifadelerini kullandı.

DOSOD Başkanı İsmail Aydın da otomobil sporları anlamında önemli çalışmalara imza attıklarını, bugün ise bambaşka bir heyecana ev sahipliği yaptıklarını ifade etti.

- Sonuçlar

Yarışlar sonunda "Teleferik Off-Road" takımından Ahmet Kurt-Şencan Özkurt birinci, "AVC Osmanlı" takımından Adnan Ofluoğlu-Oğuz Kağan Öztürk ikinci, "Nascar Jeep" takımından Ender Altuntaş-Yasin Yıldız üçüncü oldu.

Organizasyonun sonunda dereceye giren sporculara madalyaları verildi.

Kaynak: AA