Çal'da Voleybol Turnuvası Düzenlendi

Denizli'nin Çal ilçesinde Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında voleybol turnuvası düzenlendi.

Amatör Spor Haftası dolayısıyla Çal Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonunda, 4 takımın katılımıyla voleybol maçları yapıldı.

Takımların ikişer maç yaptığı turnuvada, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Üyesi İlhan Üşür de bir maçta takım kadrosunda yer aldı.

Üşür, maç sonrası yaptığı açıklamada, amatör sporlara ilgiyi artırmak ve dikkat çekmek için Amatör Spor Haftası kapsamında etkinlikler düzenlediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Gençlerimizin bu tür faaliyetlere katılmaları benim içimdeki spora olan aşkımı daha da güçlendirdi. Bugün de bundan dolayı takımda yer aldım ve maç boyunca voleybol oynadım. Gençlerimizden tek isteğim spordan uzaklaşmayın, kötü alışkanlıklardan uzak durun."

Çal Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Tayfur Öztepe de Amatör Spor Haftası nedeniyle her yıl çeşitli spor faaliyetleri yaptıklarını belirterek, "Katılan tüm sporseverlere teşekkür ediyorum. İlerleyen zamanlarda da farklı branşlarda milli sporcularımızı ilçemizde ağırlayacağız. Herkesi spor salonumuza bekliyorum." dedi.

Kaynak: AA