Bayburt İl Özel İdarespor, Takım Otobüsünü Teslim Aldı

TFF 3. Lig'de mücadele eden Bayburt İl Özel İdarespor, takım otobüsünü teslim aldı.

Kulübün otobüs sponsorluğunu üstlenen AnZentrum firması tarafından hazırlanan otobüs, düzenlenen törenle kulüp yetkililerine teslim edildi.

Firma sahibi Muhammet Karaoğlu, Vali Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Mete Memiş'in de katıldığı törende otobüsün anahtarını, Kulüp Başkanı İsmail Özbek'e teslim etti.

Pehlivan, burada yaptığı konuşmada, firma yetkililerine teşekkür ederek, "Bayburtspor yeni yapılanma sürecini tamamladı. Futbolcuları, teknik heyeti ve yönetimiyle yeni bir kadro oluşturuldu. Bayburt Valiliği ve Bayburt Belediyesi başta olmak üzere ilimizdeki ilgili kişi kurum ve kuruluşlar olarak hep birlikte bu oluşumu gerçekleştirme gayreti içerisinde olduk. Belirli bir aşamaya geldik." dedi.

Bütün bunların kendiliğinden olmadığına dikkati çeken Pehlivan, "Çok meşakkatli bir süreç oldu. Artık herkesin katkı ve katılım sağlaması gerekiyor. Bugüne kadar maddi ve manevi anlamda katkı sağlayan bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte gerek Bayburt'ta gerekse il dışında yaşayan hemşehrilerimizin katkılarıyla inşallah takımımızı el birliği içinde daha güzel noktalara taşırız." diye konuştu.

Pehlivan, takımın ligde birinci sıraya yükselmesinin kendilerini memnun ettiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Şu anda 12 puanla ligde birinci sıradayız. İnşallah bu başarılar artarak devam eder. Bu özveriyle, çalışmakla oluyor. Bu vesileyle buradan bir çağrıda bulunmak istiyorum, katkının azı çoğu olmaz. Bir bilet alıp maça gelmek de bir katkıdır, imkanı olanın kombine alması ya da bağışta bulunması da bir katkıdır. Bunların hepsi kıymetlidir. Bu takım, Bayburt'undur, Bayburtlularındır. Hep birlikte sahip çıkarsak daha iyi noktalara gelecektir. Bir kez daha kulüp yöneticilerimize, teknik heyetimize ve oyuncularımıza üstün başarılar diliyorum."

Kaynak: AA