Artuklu Belediyesinden Amatör Kulüplere Destek

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Mardin'in Artuklu Belediyesince, 22 amatör spor takımı için malzeme desteği sağlandı.

Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk, Artuklu'da sporun gelişmesi için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Gençleri daha çok spora yönlendirmek istediklerini aktaran Öztürk, şunları kaydetti:

"Belediye olarak ilçemizin gelişimi ve değişimi adına durmaksızın çaba gösteriyoruz. Birçok konuda vatandaşlarımızı dinliyor ve proje olarak çalışmalarımızı hayata geçiriyoruz. Bunun yanı sıra sporun ilçemizde en iyi yerlere gelmesi için de projeler üretiyoruz. Öncelikle sporun daha çok yapılması adına parklarımızı ve spor alanlarını oluşturduk. Şimdi de amatör branşların en iyi yerlere gelmesi için gerekli desteği veriyoruz."

Amatör branşların spordaki başarılarını önemsediklerini kaydeden Öztürk, amatör spor dallarındaki kulüplerin ve bireysel yeteneklerin fedakarca çalıştığını ve spor yapma gayreti içinde olduğunu belirtti.

Öztürk, "Onların çektiği sıkıntıları daha aza indirmek için çalışmalar yapıyoruz. Bu nedenle amatör branşlara malzeme yardımı yapmaktayız. Bu yardımlar ile gençlerimizin daha çok spora yöneleceğini düşünüyoruz. Spora desteğimiz sürecek." diye konuştu.

Kaynak: AA