Ligde en çok kaybeden 2. takım

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında dün akşam deplasmanda Çaykur Rizespor’a 3-0 mağlup olan Fenerbahçe, Akhisarspor ile birlikte ligde en çok maç kaybeden ikinci takımı olarak dikkat çekti.

Sezona beklentilerin uzağında başlayan Fenerbahçe, Süper Lig'in 7. haftasında dün akşam deplasmanda oynadığı mücadelede Çaykur Rizespor'a 3-0 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler, bu yenilgiyle birlikte 7 haftalık periyotta 4. mağlubiyetini alarak, ligde Akhisarspor ile birlikte BB Erzurumspor'un ardından en çok maç kaybeden kaybeden ekipler oldu. Doğu Anadolu temsilcisi 5 mağlubiyet alırken, onu 4 yenilgiyle Fenerbahçe ve Akhisarspor takip etti.

HARUN'UN RİZE KABUSU

Öte yandan, Süper Lig'in 7. haftasında Çaykur Rizespor'a 3-0 mağlup olan Fenerbahçe'de kaleci Harun, Rize'de kabus yaşıyor. Yaz transfer sezonunda Bursaspor'dan sarı-lacivertli takıma dahil olan milli file bekçisi, 2016-2017 sezonunun 30. haftasında Bursaspor formasıyla, Çaykur Rizespor'dan Rize'de tam 6 gol yemişti. Fenerbahçe formasıyla dün oynanan maçta kalesinde 3 gol gören Harun, Karadeniz temsilcisinin sahasında oynadığı son 2 maçta tam 9 gol yedi.

Kaynak: İHA