Akyazı Voleybol Turnuvası Maçları Başladı

Akyazı Kaymakamlığı, Akyazı Belediyesi ve Akyazı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından sportif etkinlikler kapsamında ortaklaşa hazırlanan Voleybol Turnuvası yapılan ilk maçlarla başladı.

Akyazı Kaymakamlığı, Akyazı Belediyesi ve Akyazı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği voleybol turnuvası birbirinden çekişmeli ve muhteşem müsabakalarla 8 Ocak Pazartesi Akşamı Akyazı Kapalı Spor salonunda yapılan ilk maçlarla başlarken turnuva’nın ilk gününde 6 takım nefes kesen 3 maç yaptılar. Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu 6 Sınıf öğrencileri turnuva’nın ilk açılış ve gösteri maçını yaptılar. Maçtan Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmeni Mustafa Başak’ın takımı 2-0 galip ayrıldı. Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’ın takımında Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Bedir, Akyazı Ak Parti İlçe Başkanı Feyzi Bora, Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, Akyazı İlçe Tarım Müdürü Veysel Meydan, Akyazı Belediyesi Meclis üyesi ve Akyazı akbalık 2017-2018 Güreş Ağası Mehmet Özdemir yer aldı. Turnuva’nın İlk açılış ve gösteri maçında galibiyet alamayan protokol takımı centilmence Cumhuriyet İlköğretim Okulu 6 Sınıf öğrencilerini maç sonu gösterdikleri üstün performanstan dolayı tebrik ederek hatıra fotoğrafı çekildiler.

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan gösteri maçının ardından salondan ayrılmayarak turnuvanın diğer tüm Voleybol maçlarını da tribünden heyecanla izleyerek takımları tek tek alkışladı. Günün diğer Voleybol maçları da muhteşem geçti.

Kaynak: İHA