Yalovalı Taekwondocular Gözünü Madalyaya Dikti

Antalya’da 10-14 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Gençler Türkiye Şampiyonası’na Yalova Belediyespor’dan 5 sporcu katılacak.

Hem ulusal, hem de ulusal alanda başarılar elde eden Yalova Belediyespor taekwondo takımı, çalışmalarını 90. Yıl Spor Salonunda antrenör Emrah Özçelik nezaretinde sürdürüyor. Yalova’yı en iyi şekilde temsil edeceklerinin altını çizen Özçelik, Antalya’da yapılacak şampiyonanın Gençler Milli Takımının belirlenmesinde çok önemli bir yere sahip olduğunu, Türkiye Şampiyonası ve şubat ayında İstanbul’da yapılacak olan Uluslararası Turkish Open Turnuvasında elde edilen derecelerle Gençler Milli Takımının şekilleneceğini belirtti.

“Hedef her zaman madalya”

Antrenör Emrah Özçelik, ”Antalya’da yapılacak Gençler Türkiye Şampiyonasına 5’i Yalova Belediyespor, 1’i Gençlik Spor, 1’i de Yalova Taekwondo Spor Kulübü olmak üzere 7 sporcuyla katılacağız. Kafile içerisinde 2016 ve 2017 yıllarında ulusal ve uluslararası turnuvalarda dereceleri bulunan milli sporcularımız var. Hedefimiz Türkiye Şampiyonası ve Turkish Open’da güzel sonuçlar elde etmek” dedi.

Kaynak: İHA