Payasspor Başkanı Tufan Açıklaması 'Hedefimiz Play-Off'

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Payasspor Kulübü Başkanı Osman Tufan, "Hedefimiz play-off ve bunu başarana kadar vazgeçmeyeceğiz” dedi.

Antalya’da kamp yapan takımı ziyaret eden Başkan Tufan, sezona istediklerini gibi başlamadıklarını belirteerk, "Ali Asım Balkaya hocamızla anlaştıktan sonra çıkışa geçtik ve istediğimiz sonuçları almaya başladık. Biz buraya gelirken ciddi bir hedef ve projelerle göreve başladık. Sezonun ilk yarısına bakıldığı zaman şanssız maçlar oynayıp, istediğimiz sonuçları zaman zaman alamadık. Ancak nihayetinde bu futbol ve bir oyun. Takımımız ve çalışma arkadaşlarımla beraber bu mücadeleyi ve hedeflerimizi bırakmayacağız. İkinci yarıda yaptığımız takviyelerle birlikte, Ali Asım hocamızın da katkılarıyla hedefimize doğru emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Hedefimiz play-off ve bunu başarana kadar vazgeçmeyeceğiz” dedi.

Takımda bazı mevkilerde eksikliklerin olduğunu dile getiren Başkan Osman Tufan, “Takımımızda hocamızın raporu doğrultusunda transfer görüşmelerimiz sürüyor. 6 oyuncu ile anlaşma sağladık. Birkaç futbolcuyla görüşmelerimiz devam ediyor ve tahmin ediyorum ki önümüzdeki haftadan itibaren imzalar atılacaktır. Yeni transferlerimiz takıma daha fazla uyum sağlayacaktır” diye konuştu.

Başarılı işler yapacaklarına inandığını dile getiren Tufan, “Başarılı olmak adına ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Yönetim, futbolcu, teknik heyet ve Payas şehri el ele vererek büyük başarılar kazanmak istiyoruz. En büyük isteğimiz taraftarlarımızın karşılaşmalarda bizi yalnız bırakmamalarıdır. Özellikle sezonun ilk maçını Payas’ta oynayacağız ve sezonun ikinci yarısına başlarken taraftarımızı da yanımızda görmek bizleri de motive edecektir” dedi.

Kaynak: İHA