Manavgat Bakkallar Odası Başkanı Akça Güven Tazeledi

Manavgat Bakkallar, Bayiler ve Büfeciler Odası 5. Olağan Genel Kurulunda Abdullah Akca, güven tazeledi.

Manavgat Bakkallar, Bayiler ve Büfeciler Odası 5. Olağan Genel Kurulu MATSO çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Genel kurulda 13 Ocak 2014 tarihinde yapılan genel kurulda olduğu gibi mevcut başkan Abdullah Akca ile Durmuş Yıldız başkanlığındaki listeler yarıştı. Yönetim, denetim kurulu raporları ile bilançonun okunmasının ardından başkan adayları konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde kayıtlı 840 üyeden 686’sı genel kurula katılarak kurulan 3 sandıkta oy kullandı. 470 oy alan Abdullah Akca yeniden başkanlığa seçilirken Durmuş Yıldız ise 214 oyda kaldı. Seçimde 2 oy da geçersiz sayıldı.

Oy sayımının tamamlanmasının ardından Abdullah Akça taraftarları davul-zurna eşliğinde büyük sevinç yaşadı. Manavgat otogar içerisinde Mehter Marşı eşliğinde tur atan grup Abdullah Akca lehinde sloganlar attı.

Manavgat Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Odası Yönetim Kurulu üyeliklerine Hüseyin Kalkan, Süleyman Ünal, Ahmet Yaşar Bal, Süleyman Öz, Mehmet Deniz ve Celil Çaltepe. Denetim Kuruluna: Haşim Işık, Hüseyin Dönmez ve Mustafa Servet Ekizarslan seçildi.

Kaynak: İHA