Geleceğin Futbolcuları, Fethi Sekin İçin Top Oynadı

İzmir Adliye’sine yönelik terör saldırısına canı pahasına karşı koyarak şehit düşen polis memuru Fethi Sekin, şehadetinin 1. yıl dönümünde anlamlı bir turnuva ile anıldı.

Göztepe, Teleset Mobilya Akhisarspor, Altay, Karşıyaka, Bucaspor ve Bergama Belediyespor U10 takımları, Türkiye Futbol Adamları Derneği İzmir Şubesi (TÜRFAD) ile Vizyon Spor Tesisleri’nin, kahraman şehit polis adına birlikte organize ettikleri ’Fethi Sekin Turnuvası’nda bir araya geldi.

Geleceğin futbolcu adayları, Fethi Sekin için çıktıkları sahada birlik-beraberlik mesajı verirken; finalde ise Göztepe ile Bucaspor karşılaştı. İki ekibin futbolcuları sahaya aralarına Sekin’in oğlu, Altay U12 Takımı oyuncusu Burak Tolunay Sekin’i de alarak el ele çıktı. Başlama vuruşunu Burak Tolunay’ın yaptığı finali Göztepe kazandı. Tüm takımlara katılım kupası, tüm oyunculara da madalyaların verildiği törende, Altay Altyapı Direktörü Mahmut Gözüaçık ile Altay Futbol Okulları Direktörü Beytullah Yılmaz, Burak Tolunay Sekin’e üzerinde adının yazılı olduğu Altay formasını hediye etti.

Kaynak: İHA