Gazişehir'de Muhammet Reis İle Yollar Ayrıldı

TFF 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantepspor’da, 24 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Jefferson Nogueira Junior ile anlaşma sağlanırken, 1.5 yıldır forma giyen Muhammet Reis ile yollar ayrıldı.

Gaziantespor Kulübü’nün resmi internet sitesinden birer gün ara ile yapılan duyurularda, Brezilyalı futbolcu Jefferson Nogueira Junior ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlandığı açıklandı.

Açıklamada, "Profesyonel futbol takımımız, Brezilyalı futbolcu Jefferson Nogueira Junior ile anlaşmaya varmıştır. Brezilyalı futbolcu, başkanımız Adil Sani Konukoğlu ile bir araya gelerek kendisini Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübüne bağlayan resmi sözleşmeye imza attı. Yeni futbolcumuz Jefferson Nogueira Junior’a hoş geldin diyor, kulübümüz forması altında başarılar diliyoruz" denildi.

Brezilyalı oyuncu ile ilgili bilgilerinde verildiği açıklamada, "21 Ocak 1994 yılında Brezilya’nın Campinas şehrinde dünyaya gelen Jefferson, futbola Figueirense alt yapısında başladı ve as takıma yükselmeyi başardı. 1.81 cm boyundaki genç futbolcu, sağ bek ve orta sahada forma giyebiliyor. Bu sezon 22 karşılaşmada 11 oynayan Jefferson, 1 gol ve 3 asistle sezonu tamamladı. Brezilya Ligi’nde 39 müsabakaya çıkan Jefferson, 2 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Özellikle sert şutları ve fizik kapasitesiyle dikkat çeken Sambacı, sezonun ikinci yarısında takımımızın başarısı için ter dökecek" ifadeleri kullanıldı.

Muhammet Reis’e teşekkür

Ayrıca kulübün resmi sitesinde teşekkür mesajı ile paylaşılan açıklamada, 1.5 yıldır forma giyen ve takım kaptanlığı da yapan Muhammet Reis ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığı duyuruldu.

Muhammet Reis ile Başkan Adil Sani Konukoğlu’nın birlikte çekilen fotoğrafında yer aldığı açıklamada, "Profesyonel futbol takımımızın futbolcularından Muhammet Reis ile yollarımız karşılıklı olarak ayrılmıştır. 5 yıldır takımımızın formasını başarıyla terleten ve kaptanlık görevini yapan Muhammet Reis’e, kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

Kaynak: İHA