Kız Sporculara Malzeme Desteği

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, öğrencilerinin hepsi kızlardan oluşan Marmaris Akademi Gençlik Spor Kulübüne spor malzemesi desteğinde bulundu.

Amiral Orhan Aydın Kapalı Spor Salonunda kulübün voleybol takımına forma dağıtımı gerçekleştirildi.

Özellikle kızların spor yapması için desteklerin daha artarak devam edeceği bildirildi.

Voleybol takımına forma dağıtımını Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen, kulüp yöneticileri gerçekleştirdi.

Öçalmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak spor kulüpleri ve okul takımlarına birçok branşta spor malzemesi yardımı ve maddi yardım desteği sürdürdüklerini söyledi.

- "Kız çocuklarımızı destekliyoruz"

İl genelinde 700 bin lirayı aşan spor malzemesi ve maddi yardımda bulunduklarının altını çizen Öçalmaz, "Asıl amacımızdan bir tanesi de spor kulüplerimizin dışında ülkemizin geleceği ve yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza özellikle bir nesil yetiştirecek olan kız çocuklarımızla ilgili. Hem takım hemde bireysel sporlara forma ve malzeme yardımı yapıyoruz. Kız çocuklarımızı destekliyoruz. Ülkenin geleceği olan bir nesil yetiştirecek olan çocuklarımıza en iyi hizmeti vermek istiyoruz." diye konuştu.

Öçalmaz, kızların da içerisinde olduğu bir dünya istediklerini belirterek, şunları söyledi:

"İyi yetişmiş bir nesil istiyoruz. Bu anlamda kız çocuklarımızı desteklemek için var gücümüzle çalışıyoruz. Marmaris Akademi Gençlik Spor Kulübümüze malzeme desteği yaparak da bu hedefimize yürüdüğümüz için mutluyuz. Özellikle Marmaris Akademi Gençlik Spor Kulübümüz Muğla'ya örnek bir kulüp. Bu desteklerin daha fazlasını hak ediyor."

Kaynak: AA