Karabükspor'da Kamp Çalışmaları Sürüyor

Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, devre arası kamp çalışmalarını Belek’te sabah ve akşam saatlerinde gerçekleştirdiği çift antrenman ile sürdürüyor.

Teknik Direktör Levent Açıkgöz yönetiminde sabah gerçekleştirilen antrenmanda koşu ve istasyon çalışması gerçekleştiren takımın antrenmanını kulüp başkanı Ziya Ünsal ile yönetim kurulu üyeleri Gökalp Büyükbektaş, Bülent Toraman, Ahmet Soykök ve Hakan Yılmaz da takip etti.

İdman sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan başkan Ünsal, 4 gündür takımın devre arası hazırlıklarını sürdürdüğünü kaydederek, futbolcuların oldukça neşeli ve istekli olduklarını görmeleri kendilerini mutlu ettiğini söyledi.



Teknik heyet ve futbolcuların devre arasındaki süreci çok iyi değerlendirdiğini belirten Ünsal, “Hepsi istenilen düzeyde. İnşallah ligin ikinci yarısı açıldığında hep beraber Karabükspor’u göreceğiz. Sanıyorum, Karabükspor’u şuandaki lig durumu içersinde belli bir düzeye ve kapasiteye getirecek oyuncularımız var. Şu an takıma intikal etmemiş bir iki oyuncumuz daha var ve onlarla birlikte takım tamamlanacak” dedi.

Öte yandan kırmızı-mavili ekip devre arası kamp çalışmalarını 14 Ocak’a kadar Belek’te sürdürecek ve 3 hazırlık maçı yapacak.

Kaynak: İHA