SBS İnşaat Kırklarelispor Düzenli Gelir Arayışında

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden SBS İnşaat Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can, kulübün devamlılığı için düzenli ekonomik gelirlerinin olması gerektiğini belirtti.

Kulüp Başkanı Can, yaptığı yazılı açıklamada, bir çok kulübün maddi imkansızlıklar içerisinde olduğunu belirtti.

Sabit gelir arayışında olduklarını ifade eden Can, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Biz bugüne kadar hiçbir zaman ağlamadık sızlamadık ama artık bıçak kemiğe dayandı. Biz kulübümüz için gece gündüz uğraşsakta bir türlü sabit gelir konusunda ilerleme kaydedemedik.

Taşıma suyu ile değirmeni döndürmeye çalışıyoruz. Bizde başka kulüpler gibi hayali bütçeler açıklayıp futbolculara hayali paralar mı dağıtalım? Bunları bugüne kadar yapmadığımız için ayakta güç bela durmayı başardık. Bunun karşılığını da alıyoruz.

Rabbim bize en zor anımızda yardım ediyor. Bunları yapmayanlar ise ya batıyor ya da tarihin tozlu sayfalarında yerini alıyor. Biliyorum bütün taraftarımız şuanda kulübümüzün daha iyi transferler yapması için haberler bekliyorlar önümüzdeki hafta başı önce valimize sonra belediye başkanımıza ve milletvekillerimize 1 hafta boyunca yetkili tüm mercilere ziyaretlerde bulunacağız.

Bu ziyaretlerin sonunda da basın açıklaması düzenleyeceğiz. Bu kulüp sadece Volkan Can ve yönetim kurulunun değil tüm şehrin kulübüdür."

Kaynak: AA