Kırşehir Belediyespor Başkanı Veli Şahin Açıklaması

Kırşehir Belediyespor Başkanı Veli Şahin, BAL Liginin statü ve yönetmeliklerinden kaynaklı sorunlarının olduğunu söyledi.

Kırşehir Belediyespor’dan 3 oyuncunun ayrılma kararı almasının ardından açıklamada bulunan kulüp Başkanı Şahin, “BAL Ligi 6. Gurupta lideriz. Sezon başında kurduğumuz takım ve neleri başardığımız Kırşehir halkının malumudur. Üzülerek ifade etmek isterim ki Futbol Federasyonunun görmezden gelmediği veya umursamadığı Türk futboluna inanılmaz zararlar veren BAL liginin kendine özgü sorunları var” dedi.

Transfer uygulamalarının sorunların başında geldiğini ifade eden Kırşehir Belediyespor kulübü başkanı Şahin, “Sezon başında anlaştığımız oyuncuların bazıları takımı için mücadele etmek transferinin hakkını vermek yerine 2. Yarı transfer döneminde para kazanma gibi bir arayış içerisinde oluyor.

Kırşehir Belediyespor bu tarz oyunculara mahkum edilemeyecek kadar değerli bir kulüptür. Hiçbir arkadaşımız Kırşehir Belediyesporun üzerinde değildir.

Bilinmeli ki hiç kimse de hayrına futbol oynamıyor. Kulübümüz küçük hesaplar yerine büyük düşünen ve takım ruhu ile hareket eden futbolcu arkadaşlarımızla yoluna devam edecektir” diye konuştu.

Kırşehir Belediyespor’un Ümit Kurt, Ali Yıldırım ve Savaş Doğan ile yollarını ayırdığını anlatan Şahin, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“3 futbolcunun ayrılması ile birlikte gerekli transfer çalışmalarını yaparak ihtiyacımız olan bölgelere transferleri yaparak Kırşehir Belediyespor’un Antalya kampına dahil ederek kaldığımız yerden yolumuza devam ediyoruz. Şampiyonluk otobüsünden inenler olduğu gibi bu otobüse binenlerde olacaktır”

Kaynak: İHA