Bayraklılı Tekvandocular Turnuvaya Damga Vurdu

Bayraklı Belediyesi Spor Kulübü Tekvando takımı katıldığı turnuvalardan kupaları ve madalyaları toplamaya devam ediyor. Son olarak Atatürk’ü Anma Yıldızlar İl Şampiyonasına katılan Bayraklı Belediyesi, 20 takımın kıyasıya mücadele ettiği turnuvaya damga vurdu.

Bayraklı’nın sporcu çocukları tekvandoda adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 20 takımın katılımıyla Buca Afetevleri Spor Salonunda düzenlenen turnuvaya katılan Bayraklı’nın başarılı sporcuları, elde ettikleri başarıyla yine göz doldurdu. Atatürk’ü Anma Yıldızlar Şampiyonasında 250 sporcu arasında derece elde eden Bayraklı Belediyesi Spor Kulübü Tekvando takımı sporcularından Tolga Esmeray 65 kiloda birinciliği kazanırken, 65 kiloda yarışan Faikcan Memiş ile 61 kiloda Ahmet Erçin ikinci oldu. Muhammed Enes 53 kiloda, Zelal Özekinci 47 kiloda ve Batuhan Guz ise 37 kiloda üçüncülüğü elde etti.

Hedeflerinin milli takımlar düzeyinde sporcular yetiştirerek, ulusal ve uluslararası şampiyonalarda dereceler elde etmek olduğunu belirten tekvando eğitmeni Ali Demirci, “Bayraklı’da spora yapılan yatırımlar ve başkanımız Hasan Karabağ’ın verdiği desteklerle artık çocuklarımız katıldıkları turnuvalardan derecelerle dönüyor. Katılan tüm sporcularımızı kutluyoruz. Mücadeleleri ve başarılarıyla bir kez daha bizi mutlu ettiler. Hepsini kutluyorum” dedi.

Bayraklı’da spora verilen önemin meyvesini almaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Her şampiyonada aynı başarıyı gösteren sporcularımızı kutluyorum. Yatırımlarımızın bu şekilde kupalar ve madalyalara dönüşmesini görmek sevindirici. Çocuklarımız başarılarıyla bizleri bir kez daha gururlandırdı. Birçok branşta olduğu gibi tekvandoda da dereceler elde ediyoruz. Tüm sporcularımızı tebrik ediyorum, başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA