Karabacak Geleceğin Yıldızlarını Ağırladı

Darıca Belediye başkanı Şükrü Karabacak, Futsal Gençler Türkiye Grup maçlarında finale yükselen Aslan Çimento Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmenlerini makamında ağırladı.

Aslan Çimento Meslek Lisesi öğrencileri Kocaeli Liseler Arası Futsal elemelerinde 76 takım arasından çıkarak Türkiye şampiyonası elemelerine gitmeye hak kazandı. Kütahya’da yapılan Futsal Gençler Türkiye Grup maçlarında finale yükselerek büyük bir başarı elde ettiler. Şimdi de Türkiye Yarı Finalleri’nde temsil hakkı kazanan Aslan Çimento Meslek Lisesi öğrencileri kendilerine her konuda destek veren Başkan Karabacak’a teşekkür ederek şampiyonluk sözü verdiler.

Elde ettikleri başarılardan dolayı genç sporcuları ve hocalarını tebrik eden Başkan Karabacak, “Zor şartlar altında gençleri spora teşvik ederek, gelişimlerine katkı sunan bütün kulüp başkanı ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Yıllarca amatör sporun içinde bulunmuş çilesini çekmiş bir kişi olarak Darıca’da futbolla birlikte diğer branşlarda da gençlerimize hizmet verme gayesi içindeyiz. Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nü açarak atletizm ve karate branşlarında önemli başarılar elde ettik. Bu kulübümüzde önümüzdeki günlerde farklı branşlarda da gençlerimize spor yapma imkanı sunacağız. Artık Darıca kendi sporcularını yetiştirip Türk sporuna kazandırmalı. Bunun için bizlerde çeşitli çalışmalar yapıyoruz. İnşallah Darıca’ya bir spor Köyü kurarak geleceğin sporcularını burada yetiştireceğiz.” diyerek gençlere başarılar diledi.

Kaynak: İHA