Ege Cup U11-12 Ligi Cumartesi Günü Başlıyor

Grandmedical Manisaspor U11 ve U12 takımlarının da mücadele vereceği Ege Cup U11-12 Ligi 6 Ocak Cumartesi günü oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.

3 grupta 15 takımın çift devreli deplasmanlı lig usulü karşı karşıya geleceği maçlarda G. Manisaspor’un U11 ve U12 takımları A grubunda Akhisar Belediyespor, İzmir DSİ Spor, 2008 Turgutlu Egeli Spor ve Kuşadasıspor ile karşı karşıya gelecek. Lig sonunda gruplarını ilk 2 sırada bitiren ve gruplardan en iyi 2 üçüncü takımlar final maçlarına yükselecek.

Ligin ilk haftasında G. Manisaspor U12 Takımı 6 Ocak Cumartesi günü saat 12.30’da Işıkkent Ataspor Tesisleri’nde İzmir DSİ Spor ile U11 Takımı ise aynı gün saat 13.30’da Işıkkent Ataspor Tesisleri’nde İzmir DSİ Spor ile karşı karşıya gelecek.

G. Manisaspor Altyapı Koordinatörü Rıdvan Türküler, Türkiye’de ilk olacak bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirterek, “U11-12 takımlarımızın daha fazla maç oynama şansını yakalayacakları bu lig, sporcularımızın gelişimlerine önemli katkı sağlayacak ve akademi liglerine giden yolda önemli bir hazırlık olacak” diye konuştu.

Kaynak: İHA