Bilardo Şampiyonları Madalyalarını Aldı

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 2018 yılı faaliyet programında yer alan 3 Bant Bilardo İl Birinciliği Müsabakaları sona erdi.

Adıyaman Gençlik Merkezi Bilardo Salonunda 7 gün süren il birinciliği yarışmalarına 27 lisanslı sporcu katıldı.

Dereceye girebilmek için mücadele eden sporculardan Bayanlar kategorisinde Büşra Kılavuz birinci, Yıldız İspir ikinci, Pınar Sagıroğlu üçüncülüğü elde ederken Erkekler kategorisinde Mehmet Yağar birinci, Erkan Kaplan ikinci ve Burhanettin Kömüroğlu ve Hakan Koca üçüncü oldu.

Turnuvada ilk üçe giren sporculara kupa ve madalyalarını Vali Yardımcısı Adem Kaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Müdürü Fikret Keleş, İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya, Gençlik Merkezi Müdürü Ayhan Tekin, Spor Şube Müdürü Hüseyin Yaşar Sarıkaya, ve Bilardo İl Temsilcisi Mehmet Yağar tarafından verildi.

Adıyaman’da, 60 lisanslı kadın bilardo sporcusunun bulunduğuna ve bunlardan 25 sporcunun aktif olarak bilardo oynamaya devam ettiğine dikkat çeken Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, “Düzenlenen bilardo müsabakalarına katılan ve derece yapan sporcularımızı tebrik ediyor, kutluyorum. Müsabakalarında dereceye giren arkadaşlarımızın 15 Şubat- 1 Mart 2018 tarihleri arasında Antalya’nın Kemer ilçesinde yapılacak olan 1.Etap 3 Bant Bilardo Türkiye Şampiyonasında ilimizi en güzel şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz. İlimizde bilardo sporu yapan arkadaşlarımızın sayılarının her gün artması bizleri gerçekten mutlu ediyor. Özellikle bilardo sporuna bayanların ilgisi ve elde ettikleri başarılar çok önemli. Bu sporda ilimiz özellikle bayan sporcularımız sayesinde örnek il seçildi. Gelecekte Türkiye Şampiyonu erkekler kadar bayanların da sayısında da önemli bir artış olacağına ve ilimizdeki bayan sporcularımızın bu konuda ilklere imza atacağına inanıyorum. Türkiye Şampiyonasına katılacak olan arkadaşlarımızı şimdiden kutluyor, kendilerine katılacakları müsabakalarda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA