Başarılı Sporculardan Başkan Başsoy'a Ziyaret

Uluslararası 17 Yaş Avrupa Gençler Badminton Şampiyonasında Avrupa ikincisi olan ve çoğunluğu Erzincanlı sporculardan oluşan Badminton Milli Takımı sporcuları Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’u makamında ziyaret ettiler.

Gerçekleştirilen ziyarette milli sporculara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu ile antrenörleri eşlik etti.

Kısa süren sohbetin ardından bir açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu “21 -29 Kasım tarihleri arasında 21-29 Kasım tarihleri arasında Çekya’nın başkenti Prag’da düzenlenen U17 Yaş Avrupa Gençler Badminton Şampiyonasında Avrupa ikincisi , ferdi müsabakalarda Zehra Erdem, 17 Yaş Altı Tek Kızlar Avrupa Üçüncüsü ve Bengisu Erçetin ve Zehra Erdem Çift Kızlar kategorisi 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonu olarak Altın Madalyanın sahibi oldu. Verdiğiniz desteklerden dolayı kumumuz ve sporcularımız adına sizlere çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ise “ Başarılarınızdan ötürü Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürümüze hocalarınıza ve siz değerli sporcularımıza hemşehrilerimiz adına teşekkür ederim. Başarılarınız bizleri gururlandırıyor. Biz tüm sporcularımıza sınırsız destek veriyoruz. Ancak sizin başarınız sadece bizim değil ülkemizin göğsünü kabartıyor. Dünyada ülkemizi temsil ediyorsunuz. Başarılarınızın devamını diliyorum.” Dedi.

Konuşmaların ardından Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy sporculara çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: İHA