Sporculardan 'Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Manisa'da wushucular, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'lı teröristleri etkisiz hale getirmek üzere başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı"nın zaferle sonuçlanması için dua etti.



Manisa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünün sporcuları, eğitim aldıkları salonda Mehmetçik için Fetih Suresi okudu, şehitleri için hatim indirdi.

Daha sonra Manisa Diyanet Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Yiğit Baş Veli Cami İmamı Murat Emgener, hatim duası okudu.

Wushu antrenörü Yusuf Çetinkaya, yaptığı açıklamada, operasyonun zaferle sonuçlanması adına böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti.

Afrin operasyonu başladığından bu yana, çocukların Mehmetçik için dua ettiğini aktaran Çetinkaya, "İnşallah operasyonumuz zaferle sonuçlanacaktır." dedi.

Sporculara Kur'an-ı Kerim dersi veren Emgener de Mehmetçik için hep dua ettiklerini vurgulayarak, "Afrin'deki operasyonda ordumuzun muzaffer olması için dua edelim. Hem burada çocuklarımızla beraber Fetih Süresi okuduk, hem de aileleri ile evlerinde okudular. Tüm şehitlerimiz için hatim indirdik. Allah kabul etsin. Rabbimiz vatanımızı ve milletimizi her türlü düşman şerrinden korusun, birlik ve beraberliğimizi daim kılsın." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA