Kadın Futbol Takımı Romanya Milli Takımını Ağırlıyor

Türkiye Kadınlar Futbol 1. Ligi takımlarından 1207 Antalya Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol takımı lige verilen arada Romanya Milli takımı ile karşılaşacak.

1207 Antalya Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol takımı lige verilen arada Uluslararası hazırlık maçlarıyla çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz haftalarda Azerbaycan A Milli Kadın futbol takımıyla 3 hazırlık maçı yapan Kırmızı-Siyah-Beyazlılar önümüzdeki hafta Romanya Kadın Milli Futbol takımını ağırlayacak. Lig öncesi Romanya Kadın Futbol takımı ile 4 ve 6 şubat tarihlerinde iki hazırlık maçı yapacak olan Döşemealtı Kadın futbol takımı ayrıca taktik ve teknik ağırlıklı antrenmanlarını sürdürüyor.

1207 Antalya Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol takımı Sportif Direktörü Hüseyin Türk, Ligin ikinci yarısında şartlar ne olursa olsun, kazanmaya giden yolda ekip olarak elimizden gelen tüm gayreti göstereceklerini söyledi.

Türk, “Gençlerden kurulu bir takımız. Antrenman ve maç eksiğimiz yok. Antalya’ya kampa gelen Uluslararası alanda güçlü takımlarla hazırlık maçları yaparak tecrübe kazanıyoruz” dedi.

Türk, “Kulübümüzün geleceği ve kadın futbolunun yaygınlaştırılıp sevdirilmesi için kulüp üyeliği sistemi başlattık. Kadın futbolunda Türkiye ve Uluslararası alanda başarılı bir takım olabilmemiz için futbol severleri kulübe üye olarak desteklemelerini bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA