Aliağaspor, Kınık Belediye'yi Konuk Edecek

İzmir Süper Amatör Lig’in yenilgisiz lideri Aliağaspor, 19. haftada ligin güçlü ekiplerinden Kınık Belediyespor’u sahasında ağırlayacak.

Çamdibi Altınok’u deplasmanda 4-0 mağlup ederek ligdeki galibiyet serisini 11’e çıkartan Aliağaspor, sahasında konuk edeceği Kınık Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Hazırlıklarını Toki Sahasında teknik sorumlu Polat Çetin yönetiminde sürdüren sarı-siyahlılarda hedef sahadan 3 puanla ayrılarak galibiyet serisini sürdürmek. Sarı-siyahlılar yaptığı son antrenmanını dayanıklılık, hız ve taktik ağırlıklı çift kale maç yaparak tamamladı.

Ligde oynadığı 16 karşılaşmada 42 puan toplayan Aliağaspor, namağlup liderliğini sürdürüyor. 17 maçta 34 puan toplayan Kınık Belediyespor ise puan tablosunda 3. sırada yer alıyor. Mücadele seviyesinin yüksek olacağı bir maça çıkacaklarını belirten Aliağaspor Teknik Sorumlusu Polat Çetin, “Kınık Belediyespor ligin güçlü ve iddialı ekipleri arasında yer alıyor. Oynadıkları son maçta Yamanlar Esenspor’u 2-1 mağlup etmeyi başardılar. Zor bir maç olacağı gibi seyir zevki de yüksek bir maç olacak. Taraftarımızın güçlü desteği ile karşılaşmadan galip ayrılacağımıza inanıyorum” dedi.

Kaynak: İHA