Salihli'nin Genç Sultanları Filede Şampiyonluğa Koşuyor

Salihli Belediyespor Genç Kız Voleybol Takımı, kendi sahasında konuk ettiği güçlü rakibi Seramiksan’ı set vermeden 3-0 yendi.

Genç Kızlar Voleybol İl Birinciliği Liginde mücadele eden Salihli Belediyespor’un genç sultanları şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Antrenörler Hasan Gören ve Nigar Koç yönetimindeki Salihli Belediyespor Voleybol Genç Kız Takımı, evinde Seramiksan Spor Kulübünü konuk etti. Belediye Spor Salonunda oynanan, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Belediyespor Kulüp Başkanı Serkan Sözer ve yöneticiler ile sporseverlerin izledi. Salihli 45.5 Taraftar Derneği üyelerinin tam destek verdiği maçta 1. seti 25-23 2. seti 25-18 ve son seti de 26-24 alan Salihli’nin genç sultanlar, Seramiksan’ı set vermeden 3-0 yendi. Genç sultanlar galibiyet sevincini ise taraftarları ile paylaştı.

Aldıkları bu galibiyetle genç sultanları ve antrenörler Hasan Gören ve Nigar Koç’u tebrik eden Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu “Grupta önemli engeli aşarak, Manisa birinciliğine doğru ilerliyorsunuz. Rakibiniz karşısında gösterdiğiniz başarıdan dolayı sizleri kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA